MIRCHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 981 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mirchi. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 10:21 De smaken waren echt te mild, ondanks dat het met 'pittig' werd beschreven was het gewoon echt mild.
27 apr 2024 om 8:25 Delicious!
10 apr 2024 om 22:11 Crazy delicious authentic flavours, Delivered really fast and friendly
28 mrt 2024 om 17:31 We collected and the food was amazing and fresh!
22 mrt 2024 om 18:50 Lekker zoals altijd!
18 mrt 2024 om 9:49 Wat later bezorgd (1.5H+), maar bezorger heeft zijn verontschuldigen aangeboden vanuit het restaurant. Hebben er een gratis naan bij gekregen. Erg lekker en goede porties. Zeker voor herhaling deze zaak!
29 feb 2024 om 22:39 I wasnt at all satisfied with my order today. My favourite dish, the chicken Korma was super spicy when normaly it was never spicy . My children and i could not eat it. I didnt ordered it for a few month's, but it was never like this.
18 feb 2024 om 21:02 Ze hebben lekkere dingen, maar de bezorging duurt veeeel te lang, je zit zo 2 uur te wachten, en het eten is lauwkoud bij aankomst
18 feb 2024 om 16:02 Eten was lekker maar het duurde 2 uur, veeeel te lang
7 feb 2024 om 20:32 Beste Indiase afhaal van de stad
6 feb 2024 om 22:48 Het is altijd gokken als je een thuisbestelling plaatst, want je weet niet of het uberhaupt gaat smaken en dan natuurlijk de hoeveelheid. Je krijgt waar voor je geld bij Mirchi. Echt heerlijk kruidig en lekkere curry. De kip kon malser, maar prima.